MARDİN / ARTUKLU - Şehit İlhan Varank Ortaokulu

Ekm

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere milletimizin sonsuza dek bağımsız yaşaması için, vatanı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyoruz.Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun

May

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Millî Mücadele kahramanlarımızı, Şehitlerimizi ve Gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Nis

Sayın Cumhuriyet Başsavcımız Dr.Aydın TURHAN,23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramının103.yıl dönümünde makam koltuğunu öğrencimiz Loya POLAT’a devretti.Hoş sohbetleri ve nazik karşılamalarından dolayı Sayın Cumhuriyet Başsavcımıza teşekkür ederiz.

Nis

Mardin Milli Eğitim Müdürlümüzce düzenlen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında okulumuz horin takımı ile gösterilerde yer aldı